We bieden alle aspecten van co-packing: van technisch ontwerp, inkoop en management tot en met logistiek en het verwerken van verpakkingen. Productie en dienstverlening op het allerhoogste niveau. En in full service.

We doen dat al sinds 1997 voor A-merken en private labels. En alleen op de Vetipak-manier: we maken het verschil met innovatieve, schaalbare en kwalitatieve oplossingen. Op ons allersterkst? Dat zijn we in single client sites: fabrieken waar we als strategisch verlengstuk voor één klant werken.

De beste oplossingen bedenken we uiteraard samen. Met onze opdrachtgevers, en ook met medewerkers, leveranciers en maatschappelijke partners. Zoals wij het zeggen: making the difference together.

Making the difference together

Making

We maken zelfs de meest ingewikkelde verpakkingsuitdagingen technisch uitvoerbaar. Met de ideale combinatie tussen mens en techniek, en een customer centric solution als dat nodig is. Onze belangrijkste troeven: onze brede technologische kennis en onze drang om te innoveren.

The difference

Jij vraagt, wij draaien? Nee, zeker niet. Daar zijn we te eigenwijs voor. En bovendien: het verschil zit vaak in de details én op verschillende plekken in de supply chain. We verdiepen ons daarom tot achter de komma in je vraagstuk. Hoe ingewikkeld het ook is.

Together

Klanten hebben hoge verwachtingen. Dat mag, leuk zelfs. Maar we willen daar wel tijd, aandacht en vooral goede informatie voor terug. Goed om te weten: als we voor elkaar kiezen, heb je ons ook volledig tot je beschikking. Dát is samen optrekken.

Vetipak, a Vetico company

We zijn een onderdeel van Vetico, ons moederbedrijf. Dat ondersteunt ons met shared services en verregaande innovatie. Hierdoor kunnen we ons bij Vetipak volledig focussen op onze core business. En dus garant staan voor kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Meer over Vetico

Update

Nieuws over robottechnologie en duurzaamheid, kersverse avonturen van Vetipakkers, opdrachtgevers die vertellen over onze samenwerking… we houden je op de hoogte van alles wat er bij Vetipak gebeurt. Ter informatie én inspiratie.

Bekijk alle updates
Bekijk alle updates