Vorige week was een speciale week voor Vetico. We bezochten namelijk niet één, niet twee, maar drie internationale beurzen. Op maandag waren we aanwezig in Monaco, op dinsdag in Cannes en op woensdag in Wenen. Onze chief commercial officer Mark van der Burgt neemt je kort mee on tour.

LUXE PACK – Monaco

“Zoals de naam al doet vermoeden, is dit de beurs voor luxe verpakkingen. We waren hier namens Vetico Care om strategische leveranciers te spreken. Goed om te zien dat veel van hen druk bezig zijn met duurzaamheidserkenning. Ook gingen we hier op ontdekkingstocht naar nieuwe materialen en innovaties voor onze opdrachtgevers. Een goede beurs!”

“Toch een kritische noot: échte vernieuwingen waren er niet. Ik had verwacht ontwikkelingen te zien op het gebied van wetmolding voor trays bijvoorbeeld, maar dat was niet het geval. Dus gaan we in ons Innovation Center zelf verder met het onderzoeken van de (on)mogelijkheden.”

TFWA – Cannes

“We komen al vijftien jaar op de beurs voor duty free and travel retail. En net als in eerdere jaren was het ook deze keer één en al herkenning. We zagen overal ‘onze’ verpakkingen en kwamen we bijna alle Vetico Food-klanten uit de chocolade- en confectionary-wereld tegen, zoals Mars, Mondelēz, Haribo, Nestlé, Perfetti Van Melle en Storck.”

“Dat Nestlé ons bedankte nadat ze Supplier of the Year werden, maakte deze editie extra bijzonder. Verder zijn we vertrokken met genoeg huiswerk voor productontwikkelingen. Wordt dus vervolgd…”

EACTS – Wenen

“EACTS staat voor European Association for Cardio-Thoracic Surgery. We zijn dus naar Wenen vertrokken met onze Vetico Medical-pet op. En met meerdere doelen. Zo wilden we accountmanager Joergen Pleijte introduceren bij opdrachtgevers, prospects en distribiteurs én hen bijpraten over de samenwerking tussen ECM Europe en Vetico.”

“Ook was dit een uitgelezen kans om ‘les’ te krijgen over alles wat er allemaal speelt op het gebied van cardio-thoracale chirurgie. Onze conclusie: genoeg groeimogelijkheden voor ECM om te onderzoeken!”

Update

Nieuws over robottechnologie en duurzaamheid, kersverse avonturen van Vetipakkers, opdrachtgevers die vertellen over onze samenwerking… we houden je op de hoogte van alles wat er bij Vetipak gebeurt. Ter informatie én inspiratie.

Bekijk alle updates
Bekijk alle updates