We lopen voorop in trends en technieken. Daardoor kunnen we opdrachtgevers goed, snel en flexibel van dienst zijn. Bestaat dé oplossing nog niet? Dan gaan we aan de slag met een customer centric solution, gebaseerd op de optimale mix tussen mens en techniek.

Zo’n oplossing op maat begint uiteraard met jouw vraag. Daarom zorgen we ervoor dat we precies weten wat je nodig hebt. Hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen, stippelen we vervolgens uit in het Innovation Center van Vetico – waar Vetipak deel van uitmaakt.

Van maakbaarheidstoets tot SAT-test

In het Innovation Center toetsen we of de beoogde oplossing maakbaar is. Hebben we een ja? Dan volgen de eerste conceptuele schets en het volgende beslismoment: is het financieel haalbaar? Weer een ja? Dan maken we het ontwerp definitief, geven we de business case vorm en gaan we bouwen.

Als de lijn eenmaal staat, zijn de FAT- (fabrieksafname) en SAT-testen (inbedrijfstelling) de laatste stappen. Hierna zijn we zover: we starten de productie met deze oplossing op maat.

Teamwork

De weg naar een customer centric solution is niet altijd eenvoudig. Maar wel uitdagend én leuk. Vooral omdat het hele proces vraagt om teamwork met onze opdrachtgever. We bedenken en beslissen samen, en uiteindelijk starten we de lijn ook samen op. Overigens maken we ook dankbaar gebruik van de expertise van onze strategische leveranciers.

Backfolding

Een backfold, ook wel X-fold genoemd, is een verpakkingsvorm die op hoogwaardige manier extra bescherming biedt.

Meer info

Flowpack

Bij een flowpack voeren we producten horizontaal in – één type of zelfs een mix van producten. Deze verpakking kunnen we uitvoeren met bedrukte en onbedrukte folies.

Meer info

Kartonnage

Kartonnage is een verpakkingsvorm met bedrukt duplexkarton. Dit kan horizontaal en verticaal en in diverse formaten. Steeds vaker werken we met zelfontwikkelde robotceltechnologie.

Meer info

Premium Box

Een premium box (of rigid box) maken we van massief karton. De box omplakken we vervolgens met luxe veredeld papier. Extra pracht met Hotfoil, bijzondere lakken of exclusieve bedrukkingen? Het kan allemaal.

Meer info

Sachets

Een sachet is een handzame verpakkingsvorm voor kleine producten. Vaak gebruikt voor hoogwaardige portion packs.

Meer info

Standing Pouch

Een standing pouch is de verpakkingsvorm bij uitstek voor een goede staande presentatie van producten.

Meer info

Tins

Een tin is een veelal ronde verpakkingsvorm die uitermate geschikt is voor uitdeelproducten. Ook kun je denken aan jars of de bekende tubo- of tub-verpakkingen.

Meer info

Transwrap

Een transwrap is voor het doseren, afvullen en verpakken van uiteenlopende voedingsmiddelen, vaak met een bedrukte folie.

Meer info

Vetibox

De Vetibox zorgt voor merkbeleving. Of je nou een eigen ontwerp aanlevert of gebruikmaakt van de talloze creatieve 3D-verpakkingen.

Meer info

Vetipouch

De Vetipouch is onze doorontwikkeling van de standing pouch. Om producten op een nóg onderscheidende manier staand te presenteren.

Meer info

Neem contact met ons op

Update

Nieuws over robottechnologie en duurzaamheid, kersverse avonturen van Vetipakkers, opdrachtgevers die vertellen over onze samenwerking… we houden je op de hoogte van alles wat er bij Vetipak gebeurt. Ter informatie én inspiratie.

Bekijk alle updates
Bekijk alle updates