Als je mensen vraagt of automatiseren de slimste keuze is in een proces, zullen velen automatisch ‘ja’ zeggen. Maar ze vergeten dat de mens het flexibelste wezen is. En dat komt in veel gevallen goed van pas.

In onze productieoplossingen zoeken we altijd naar de ideale mix tussen techniek en mens. Doordat we over beide assen bewegen, blijven we wendbaar. En onze opdrachtgevers dus ook. Zijn de volumes nog laag? Komen er productaanpassingen aan? Of wil je nú opschalen? Dan vinden we de oplossing waarschijnlijk niet in automatisering, maar wel in onze mensen.

Onze mensen

In onze organisatie hebben we twee soorten mensen. Je hebt Vetipakkers aan de lijn: zij pakken aan én denken mee. En je hebt Vetipakkers langs de lijn, zoals engineers en verpakkingstechnologen. Die zeggen nooit ‘nee’ en zien het als een sport om te presteren wat anderen niet kunnen. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen allemaal het verschil voor je maken.

Update

Nieuws over robottechnologie en duurzaamheid, kersverse avonturen van Vetipakkers, opdrachtgevers die vertellen over onze samenwerking… we houden je op de hoogte van alles wat er bij Vetipak gebeurt. Ter informatie én inspiratie.

Bekijk alle updates
Bekijk alle updates