Als a Vetico company profiteren we van het Vetico Innovation Center. Hier werken mechatronica- en robotica-engineers, werktuigbouwkundigen, software en hardware engineers, verpakkingstechnologen en dataspecialisten aan talloze vernieuwingen. Voor nu én voor later.

Robotisering, AI, vision-techniek (zoals 2D en 3D-technologie), nieuwe materialen en software… Vetico’s slimme koppen volgen alle laatste ontwikkelingen. Én ze maken die toepasbaar voor onze opdrachtgevers. Op vier manieren.

Technische support

Ons Innovation Center ondersteunt alle Vetipak-fabrieken en -locaties op technisch gebied.

Verbeteringen

We profiteren continu van proces- en productverbeteringen uit het Innovation Center. Jij als opdrachtgever dus ook.

Customer centric solutions

Voldoet een standaardoplossing niet? Door buiten de kaders te denken, kunnen we dankzij het Innovation Center hoogwaardige maatwerkoplossingen vormgeven en zelf bouwen.

Moonshot innovation

Ook zonder concrete vragen vanuit de markt pionieren ze in het Innovation Center volop. En kúnnen ze iets toepassen? Dan ben jij de eerste die het weet.

Update

Nieuws over robottechnologie en duurzaamheid, kersverse avonturen van Vetipakkers, opdrachtgevers die vertellen over onze samenwerking… we houden je op de hoogte van alles wat er bij Vetipak gebeurt. Ter informatie én inspiratie.

Bekijk alle updates
Bekijk alle updates