We beschikken over geconditioneerde fabrieken met state-of-the-art faciliteiten. Ingericht voor meerdere klanten of voor één opdrachtgever. Bij de laatste optie zijn we als co-manufacturer een volwaardig onderdeel van de supply chain.

Onze belangrijkste kenmerken:

  • Gespecialiseerd in het verpakken van bulk naar consumenteneenheden
  • Het verpakken van zowel naakte als secundaire producten (alleen droog)
  • (Dier)voedselveiligheid gegarandeerd
  • Tal van verpakkingsoplossingen (deels zelf ontwikkeld)
  • Volgens de hoogste (kwaliteits)eisen in de markt
  • Meerdere verpakkingslijnen (ook per verpakking – dual resilience)
  • Ook klantspecifieke verpakkingslijnen (turnkey)
  • Bij voldoende volume ook in-house mogelijk (op basis van onze External-formule)
  • Turnkey-projecten: full service contract packing

 

Food

Voor nog naakte en al verpakte voedingsmiddelen beschikken we over talloze machines, doseringssystemen en robottechnologie. Daardoor kunnen we snel aan de slag. Voldoet onze technologie niet? Dan bouwen we een nieuwe oplossing.

Petfood

We verpakken voornamelijk naakte petfood-producten, maar je kunt ook bij ons terecht voor secundaire verpakkingen. Als een van de weinige co-packers hebben we daarvoor een speciale fabriek ingericht. Zo voorkomen we contaminatie.

Confectionery

Onze roots liggen in de confectionery. We hebben op dit vlak dus niet alleen veel kennis en ervaring, maar zijn ook bekend met uitdagingen. Bijzondere producten, snel schakelen of klein beginnen en later stevig opschalen? Geen probleem.

Overal een oplossing voor

We hebben een enorme diversiteit aan verpakkingsvormen en -technieken. Maar nog belangrijker is onze benadering: betrek ons bij je vraag of probleem, het liefst al bij de eerste stappen in het proces. We hebben overal een oplossing voor.

Onze oplossingen

Veelgestelde vragen

Volgens welke kwaliteitsstandaard werken jullie?

We voldoen minimaal aan de FSSC 22000-norm. Omdat we geregeld voor A-merken werken, implementeren we vaak ook aanvullende kwaliteitseisen.

Werken jullie in full service?

Als je wilt, kunnen we álle onderdelen van het verpakkingsproces uit handen nemen. We hebben niet alleen veel kennis, ervaring en capaciteit, maar ook een groot netwerk aan strategische leveranciers. Hierdoor hoef je alleen de kleur en content goed te keuren. De rest verzorgen wij.

Welke technieken passen jullie toe?

Van backfolding tot en met de speciale Vetibox: we passen talloze technieken toe. Hier vind je een overzicht. Zit dé oplossing er niet tussen? Dan gaan we graag aan de slag met een customer centric solution.

Zijn jullie gecompartimenteerd?

Jazeker, onze fabriek in Oss heeft volledig gescheiden en geconditioneerde compartimenten. Daardoor kunnen we ook naakte producten verwerken. Om contaminatie met andere voedingsmiddelen te voorkomen, hebben we voor petfood een eigen fabriek.

Kunnen jullie helpen met het verduurzamen van een verpakking?

Heel graag zelfs. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben niet voor niets onze eigen sustainability process.

Hoe kan ik zo snel mogelijk een offerte ontvangen?

Stuur een e-mail naar james.geldof@vetipak.nl met daarin: producteigenschappen, jaarvolume en rungrootte. Heb je ook een sample voor ons? Verzend die dan naar James op adres Menhirweg 15 – 5342 LS Oss. Dat is alles voor een snelle, complete offerte.

Kwaliteit en veiligheid

Uiteraard voldoen we aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen die de markt aan ons stelt. Maar veel belangrijker nog is dat we actief met u meedenken. Zo zijn we samen Future Proof.

Onze kwaliteits- en veiligheidseisen

Update

Nieuws over robottechnologie en duurzaamheid, kersverse avonturen van Vetipakkers, opdrachtgevers die vertellen over onze samenwerking… we houden je op de hoogte van alles wat er bij Vetipak gebeurt. Ter informatie én inspiratie.

Bekijk alle updates
Bekijk alle updates