Speciaal voor home, body en personal care-producten hebben we een geconditioneerde fabriek. Hier zijn we een strategisch verlengstuk voor A-merken: we maken luxe verpakkingen en giftsets op onze eigen rigid-boxlijnen én vullen deze. Volledig geïntegreerd in de supply chain.

Onze belangrijkste kenmerken:

  • Turnkey oplossingen voor luxe (geschenk)verpakkingen
  • Volautomatische inpaklijn met robottechnologie (terugwaarts geïntegreerd)
  • Emmeci-verpakkingsmachines voor in-house productie van rigid boxes in grote volumes
  • Geconditioneerde ruimtes voor papier
  • Ook voor opslag van ADR-goederen (klasse 2 en 3)
  • Korte lijnen met strategische leveranciers van luxe materialen
  • Samen ontwikkelen
  • Samen investeren

 

Home

Geurkaarsen, geurstokjes, interieursprays en aromadiffusers: we verpakken ze in omplakte giftsets voor alle vertrekken in huis. Van de woonkamer en de keuken tot en met de badkamer en de slaapkamer.

Body

Producten zoals crèmes, lotions en massageoliën zijn bedoeld om het lichaam te verwennen. Wij verwennen de producten met super-de-luxe verpakkingen: die zijn hoogwaardig in uitstraling en kwaliteit.

Personal care

We verpakken tampons, pleisters, tandpasta en andere persoonlijke hygiëneproducten. Uiteraard verwerken we deze artikelen met dezelfde zorg en aandacht als hun producenten.

Flexibele lijnen en dedicated oplossingen

We maken premium verpakkingen op Emmeci-machines voor verpakte, stevige kartonnen dozen. Zij zijn wereldleider op het gebied. De machines zetten we in als onderdeel van zowel flexibele lijnen als dedicated oplossingen.

Onze oplossingen

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ADR-opslag?

Jazeker. Voor ADR-goederen klasse 2 en 3 hebben we opslag voor een werkvoorraad. Dat betekent: minder logistiek, minder planning en dus meer rust in de supply chain.

Werken jullie ook in full service?

Als je wilt, kunnen we álle onderdelen van het verpakkingsproces uit handen nemen. We hebben niet alleen veel kennis, ervaring en capaciteit, maar ook een groot netwerk aan strategische leveranciers.

Welke technieken passen jullie toe?

Van backfolding tot en met de speciale Vetibox: we passen talloze technieken toe. Hier vind je een overzicht. Zit dé oplossing er niet tussen? Dan gaan we graag aan de slag met een customer centric solution.

Ontwikkelen jullie verpakkingen zelf?

Niet helemaal. De colour & content laten we over aan bureaus, maar het technisch ontwerp is bij ons in goede handen.

Kunnen jullie helpen met het verduurzamen van een verpakking?

Heel graag zelfs. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben niet voor niets onze eigen sustainability process.

Regelen ook het transport van care-producten?

We werken ex works. Dat betekent dat we ladingen klaarzetten in ons transportdok.

Update

Nieuws over robottechnologie en duurzaamheid, kersverse avonturen van Vetipakkers, opdrachtgevers die vertellen over onze samenwerking… we houden je op de hoogte van alles wat er bij Vetipak gebeurt. Ter informatie én inspiratie.

Bekijk alle updates
Bekijk alle updates